Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Αποφύγετε λάθη στη διατροφή σας!

Θα δείτε άμεσα αποτελέσματα στη ζυγαριά!
Το καλοκαίρι σχεδόν ήρθε. Η παραλία σας καλεί και εσείς δεν αισθάνεστε ακόμα άνετα με το σώμα σας. Μερικές καθημερινές συνήθειες μπορούν να σας χαρίζουν αρκετές θερμίδες, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Τι κι αν καθημερινά επισκέπτεστε το γυμναστήριο, μερικές συνήθειες που έχουν σχεδόν όλοι οι άνθρωποι κοστίζουν το βάρος σας και τα περιττά παχάκια.
Πρωινό: Όταν δεν τρώτε πρωινό πεινάτε περισσότερο με στην ημέρα, με αποτέλεσμα να τρώτε ανθυγιεινές επιλογές. Το υγιεινό πρωινό σας δίνει ενέργεια και σας κρατάει χορτάτους όλη ημέρα. Οι περισσότεροι γυμναστές και διατροφολόγοι επισυνάπτουν την προσοχή όλων, να τρώμε πρωινό.
Νερό: Να είστε σίγουροι ότι έχετε ανά πάσα στιγμή νερό μαζί σας. Αντικαταστήστε αναψυκτικά, χυμούς με ζάχαρη ακόμα και μία σόδα με το νερό. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας, καίει το λίπος και σας φουσκώνει.
Snack πριν πριν από κυρίως γεύμα: Τα snacks είναι απαραίτητα για το χάσιμο βάρους. Πρέπει όμως να καταναλώνονται ενδιάμεσα και όχι αμέσως μετά ή πριν το φαγητό. 
Μεγάλο δείπνο: Μην ξεχνάτε ότι το δείπνο σας πρέπει να είναι ελαφρύ. Όταν κοιμάστε δεν κάνετε αρκετές καύσεις, με αποτέλεσμα να αποθηκεύεται ό,τι τρώτε σαν λίπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου