Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Μάθε τα fitness μυστικά της Blake Lively!

Η μόλις 23 Μαΐων ηθοποιός έγινε γνωστή από τη σειρά Gossip Girl που διανύει τον 5ο της κύκλο, έβγαλε την Jennifer Aniston από την κορυφή της λίστας Καλύτερα Μαλλιά και έγινε Νο 1 είδηση όταν άρχισε να βγαίνει με τον Leonardo Di Caprio (και Νο 2 όταν χώρισαν). 

Είναι γνωστή για την εξαιρετική fashion αισθητική της, αφού δεν έχει προσωπικό στυλίστα, αλλά και για το γεγονός ότι πρώτη φορά αναγκάστηκε να μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής με τον personal trainer Bobby Strom για το ρόλο της στην τανία Green Lantern...

Το πρόγραμμα γυμναστικής της «Πάντα δείχνει ωραία, αλλά δώσαμε έμφαση σε προπόνηση ενδυνάμωσης και κορμού» εξηγεί ο Bobby Strom, ενώ η ίδια λέει ότι «είναι η καλύτερη γυμναστική που μπορείς να κάνεις γιατί εκτελείς συνέχεια ασκήσεις κορμού. Πρέπει να δεις το σώμα σου την επόμενη μέρα!»

Η δίαιτα της «Όσο περισσότερη ζάχαρη και τυρί και τηγανητά, τόσο το καλύτερο» έλεγε η ίδια για τη διατροφή της, μέχρι που γνώρισε τον Bobby Strom και την έβαλε σε πρόγραμμα. «Της έφτιαχνα μία τεράστια ποσότητα βρόμης και έβαζα μέσα φρέσκα φρούτα. Ακούγεται βαρετό, αλλά είναι πολύ καλοί σύνθετοι υδατάνθρακες και χαμηλό σε θερμίδες. Κάποιες φορές της έδινα κρέας φιλέτο και σαλάτα με λάδι και μπαλσάμικο. Τα λαχανικά είναι υδατάνθρακες και μπορείς να φας απεριόριστα. Απαγόρευσα το αλκοόλ γιατί είναι απλώς σκέτες θερμίδες» εξηγεί ο personal trainer της.

Για την αναγνωρισιμότητά της «Δε σχολιάζω τις σχέσεις μου. H ανωνυμία μου είναι κάτι που κρατάω σαν φυλαχτό. Το να θέλεις να γίνεις ηθοποιός και το να θέλεις να γίνεις διάσημη είναι δύο διαφορετικά πράγματα».

Για τις μαγειρικές ικανότητές της «Το καλύτερο που έχω φτιάξει είναι ένα γλυκό Grand Marnier σοκολάτα, με χειροποίητο φιστικοβούτυρο με σοκολάτα, καραμελωμένα pecan και κομμάτια μαύρης σοκολάτας».

Για την αυτοπεποίθηση «Έχω μεγάλη οικογένεια και κανείς δε μου φέρθηκε ποτέ σαν παιδί. Πάντα μου συμπεριφέρονταν σαν ενήλικη, σαν ίση. Όμως, με την ηθοποιία, νομίζω ότι κατά το ήμισυ παίζεις το ρόλο της γυναίκας με αυτοπεποίθηση. Στεκόμαστε στα κόκκινα χαλιά με τα φορέματά μας, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση ως ένα βαθμό. Δε σημαίνει ότι νομίζουμε πως είμαστε πανέμορφες ή κάτι τέτοιο».


Μάθε περισσότερα για τους στόχους, τα διάσημα μαλλιά και το μέλλον της Blake Lively εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου